Συναδέλφισες, Συνάδελφοι
        Ανυποχώρητη και αδιάφορη η κυβέρνηση απέναντι στη λαϊκή κατακραυγή, με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος» συνεχίζει την κοινωνική, οικονομική και ασφαλιστική ισοπέδωση των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων στοχεύοντας στην πλήρη εξόντωση τους. 
        Το μνημόνιο ΙΙ με τις παρεμβάσεις στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η νέα σφαγή στις επικουρικές και κύριες συντάξεις, η αντεργατική και αντιασφαλιστική νομοθεσία και το οριστικό τέλος στο κράτος κοινωνικής πρόνοιας, καθιστούν εργασιακά τη χώρα μας όμοια με εκείνες των Βαλκανίων, με κόστος ζωής ίσο με εκείνο των πιο πλούσιων χωρών της Ευρώπης.
       Οι εργαζόμενοι θύματα των εγκληματικών αποφάσεων της κυβέρνησης στις τυφλές επιταγές της Τρόικας είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την επιστροφή στον Μεσαίωνα. Αντιδρούν και απαντούν δυναμικά με νέες κινητοποιήσεις απέναντι στη λαίλαπα των νέων μέτρων.
                 Δεν θα τους αφήσουμε να ισοπεδώσουν τις ζωές μας!
        Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο, αύριο, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ (Αριστοτέλους 32)
                        
                                 Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Θ

                     Ο Πρόεδρος                       Η Αν. Γραμματέας      
                    Π. Τσαραμπουλίδης                Δ. Χαραλαμπίδου