Την επιλογή του Πρωθυπουργού να συναντηθεί μόνο με το Προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και όχι με τους παραγωγικούς φορείς και τους εργαζόμενους καταγγέλλει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

               
«Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Καραμανλής επέλεξε να συναντηθεί και να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος αγνοώντας επιδεικτικά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τους εργαζόμενους που όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό πληρώνουν την κρίση που δημιούργησαν παγκόσμια το μεγάλο κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις.

               
Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι οι πολιτικές που η κυβέρνηση του επιλέγει έχουν ως επίκεντρο τους τραπεζίτες και τους βιομηχάνους.

               
Όσο και να θέλει ο Πρωθυπουργός να αποφύγει τους εργαζόμενους και το ΕΚΘ, τα προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση του δεν κρύβονται.

               
Η διοίκηση του ΕΚΘ καταδικάζει το γεγονός , το καταγγέλλει στους εργαζόμενους και τους καλεί να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο Συλλαλητήριο – Διαμαρτυρία που διοργανώνουν το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη ώρα 18.30 στο άγαλμα Βενιζέλου ΓΣΕΕ και ΕΚΘ.

               
Να εντείνουν τον αγώνα τους για να ανατραπούν οι αντεργατικές – αντιλαϊκές πολιτικές, για ν' αλλάξει σελίδα ο τόπος» αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΚΘ.

                                                        Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ