ΕΚΘ: Η ανακοίνωση της ΚΟΛΙΟΣ δεν μας πείθει… να αποκαλύψουν την πραγματική σχέση των δυο εταιρειών (ΑΓΝΟ – ΚΟΛΙΟΣ)

Έκπληκτοι παρακολουθούμε τη διοίκηση της εταιρείας ΚΟΛΙΟΣ (μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε) να συνεχίζει να "πλέκει" τη δική της αλήθεια και παράλληλα να εμπαίζει τους εργαζόμενους της ΑΓΝΟ και τις οικογένειες τους.

Το ΕΚΘ δεν πρόκειται να απαντήσει στα ψέματα και τις μισές αλήθειες, το έκαναν εξάλλου οι εργαζόμενοι της ΑΓΝΟ, μέσα από την ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσαν καθώς εκείνοι  γνωρίζουν και ζουν από κοντά την πραγματικότητα.
Οφείλουμε ωστόσο να τονίσουμε, για ακόμη μια φορά, πως η υπόθεση της ΑΓΝΟ είναι αποτέλεσμα μεθοδεύσεων, με τη διοίκηση της ΚΟΛΙΟΣ να είναι υπόλογη για τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους εργαζομένους της ΑΓΝΟ και ζητάμε από την Κυβέρνηση και την ελληνική δικαιοσύνη να θα βγάλει στην επιφάνεια την πραγματική σχέση τω δυο εταιρειών, τις κινήσεις που επέφεραν την απαξίωση της ΑΓΝΟ, προς όφελος πάντα της ΚΟΛΙΟΣ και τέλος να δικαιώσει τις 400 και πλέον οικογένειες εργαζομένων που αναζητούν τη δικαίωση και τη λύτρωση, ζώντας τόσους μήνες στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.
                                                         H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ