Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις προσαγωγές των εργαζομένων στο ζαχαροπλαστείο Χατζής, που δίνουν αγώνα, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 5 μηνών, τα επιδόματα και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα που τους οφείλει η εργοδοσία.
      Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, η εταιρία γαλακτοζαχαροπλαστικής Χατζής Α.Ε. έκλεισε πριν λίγο καιρό το κατάστημα στην Καμάρα και το εργοστάσιο στο Λάκωμμα Χαλκιδικής, έχοντας προχωρήσει σε 5 απολύσεις, χωρίς να καταβάλει τις νόμιμες αποζημιώσεις, ενώ το επόμενο διάστημα, θα προχωρήσει, σύμφωνα με τους ίδιους, σε 4 ακόμη απολύσεις από το κατάστημα στη Θεμ. Σοφούλη.
     Μεγάλος φόβος των εργαζομένων που έχουν απομείνει, η πτώχευση και η δρομολόγηση της ίδρυσης μιας νέας εταιρίας, με αποτέλεσμα την αποφυγή αποπληρωμής όλων των χρεών.
      Βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους, συμπαραστεκόμαστε στις μάχες που δίνουν στους εργασιακούς τους χώρους και καλούμε τη διοίκηση της εταιρίας Χατζής Α.Ε. να προχωρήσει στην απόσυρση των μηνύσεων αλλά και στην άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

                                Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ