Διήμερο δράσεων ΓΣΕΕ- ΕΚΘ στη Θεσσαλονίκη

Διήμερο δράσεων ΓΣΕΕ- ΕΚΘ στη Θεσσαλονίκη

Διήμερο δράσεων και ενημέρωσης για τα αιτήματα της Γενικής Απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την 17η Απριλίου 2024 προγραμματίζει στη Θεσσαλονίκη η ΓΣΕΕ, παρουσία του προέδρου της, Γιάννη Παναγόπουλου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η ακρίβεια είναι στο Θεό και οι μισθοί στα τάρταρα! Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του κόσμου της μισθωτής εργασίας διεκδικούμε πραγματικές αυξήσεις και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τώρα!

Αναλυτικά:

  • Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στην πλατεία Αριστοτέλους από τις 09:00 έως τις 15:00 κλιμάκια της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ θα διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια με τα αιτήματα της απεργίας της 17ης Απριλίου στους πολίτες. (Στις 10:30 θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ).
  • Την ίδια ημέρα, στις 16:00 ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος θα συναντηθεί με την διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ στις εγκαταστάσεις του οργανισμού.
  • Επίσης, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Σύσκεψη Συνδικαλιστικών Στελεχών στην αίθουσα του ΕΚΘ, «Αβραάμ Μπεναρόγια». (Παρακαλείσθε για την δημοσιογραφική κάλυψη της Σύσκεψης).
  • Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στην πλατεία Αριστοτέλους από τις 09:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση.
  • Στις 11:00 ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης και στελέχη των διοικήσεων θα παραχωρήσουν στον 7ο Όροφο του ΕΚΘ συνέντευξη τύπου με θέμα την Απεργιακή Κινητοποίηση, την ακρίβεια και την σκληρή καθημερινότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία. (Παρακαλείσθε για την δημοσιογραφική κάλυψη της συνέντευξης τύπου).

 

Με την παράκληση της δημοσιογραφικής κάλυψης των δράσεων.

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.