Εγκύκλιος προς τις διοικήσεις των σωματείων της δύναμης του ΕΚΘ
Θέμα :
«ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Σάββατο 5/9/2009 ώρα 18.30
            στο άγαλμα Βενιζέλου»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Οι διοικήσεις της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ απευθύνουν προς όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στο πανεργατικό, αγωνιστικό συλλαλητήριο που γίνεται στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Σεπτέμβρη, ώρα 18.30 στο άγαλμα Βενιζέλου για να απαιτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ανατροπή της Νεοφιλελεύθερης πολιτικής που δημιούργησε την κρίση και προκάλεσε κοινωνικές ανισότητες, φτώχεια, εξαθλίωση και ΑΝΕΡΓΙΑ.

Να απαιτήσουμε να σταματήσουν τους φόρους και τα βάρη να τα πληρώνουν οι εργαζόμενοι ενώ οι εργοδότες να φοροδιαφεύγουν και να απολύουν. Να μην πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι και η Κοινωνία.

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του Συλλαλητηρίου οι διοικήσεις της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ διοργανώνουν :
– Σύσκεψη των διοικήσεων όλων των Σωματείων της δύναμης του ΕΚΘ την ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  2009 ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΘ «Αβραάμ Μπεναρόγια» (Αριστοτέλους 32 ισόγειο) όπου η συμμετοχή όλων των συνδικαλιστικών στελεχών κρίνεται απαραίτητη
– Σύσκεψη με τις διοικήσεις των Εργατικών Κέντρων Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης και τις διοικήσεις των Σωματείων του ΕΚΘ την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 2009 ώρα 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο ¨ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ¨ προκειμένου να συζητήσουμε το διεκδικητικό πλαίσιο και τους τρόπους καλύτερης οργάνωσης του Συλλαλητηρίου.

ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ και στον ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
για τη διοίκηση του ΕΚΘ
Ο Πρόεδρος                             Η Αναπλ. Γραμματέας

                          Ν. Γιαννόπουλος                               Δ. Χαραλαμπίδου