Θέμα :
«48ωρη Γενική Απεργία  ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 & ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011»                                  

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στην  πολιτική που βυθίζει τη χώρα, εξοντώνει τους εργαζόμενους και διαλύει την κοινωνία, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων για τα μέτρα που εμπεριέχονται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Κυβέρνηση και Τρόικα προωθούν νέα μέτρα για τον ιδιωτικό, δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ που θα φέρουν δραματικές περικοπές μισθών και απολύσεις που τις βαπτίζουν εφεδρείες. Εκτός από την γενικότερη φοροεπιδρομή, τώρα προωθούν και την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων ενώ έφτασαν στο σημείο να στοχοποιούν ακόμη και την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Αυτές οι αποφάσεις και τα μέτρα αν υλοποιηθούν θα εντείνουν ακόμη περισσότερο την ύφεση, θα μειώσουν ακόμη περισσότερο την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων και θα μεγαλώσουν τη λίστα των ανέργων. Θα διαλύσουν ότι έχει απομείνει από τις κοινωνικές υπηρεσίες, τα δημόσια αγαθά και τις δραστηριότητες του κράτους χωρίς ταυτόχρονα να λύνουν κανένα πρόβλημα της οικονομίας, του χρέους και της χώρας.

Είμαστε ριζικά αντίθετοι και σε διαρκή ρήξη μ΄αυτή την πολιτική.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 & ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν 48ΩΡΗ Γενική ΑΠΕΡΓΙΑ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σας καλεί να συμμετέχετε καθολικά στην 48ωρη Απεργία και στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου μπροστά στο Ε.Κ.Θ στις 10.30 π.μ. &  την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου μπροστά στο πρώην Υπουργείο  Μακ-Θράκης στις 10.30 π.μ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στη συνεχιζόμενη αντεργατική πολιτική.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί όσο θα συνεχίζονται αυτές οι αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές για τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  στην 48ωρη Απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 & ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις Απεργιακές ΣυγκεντρώσειςΤετάρτη 19 Οκτωβρίου μπροστά στο Ε.Κ.Θ στις 10.30 π.μ.&  Πέμπτη 20 Οκτωβρίου μπροστά στο πρώην Υπουργείο  Μακ-Θράκης στις 10.30 π.μ.

Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Θ

Ο Πρόεδρος                                     Η Αν.Γραμματέας

 Π. Τσαραμπουλίδης                           Δ. Χαραλαμπίδου