ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της δύναμης του Ε.Κ.Θ

 
Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Συνεχίζουμε και  φέτος  τιμώντας την μνήμη  του εκλιπόντος  Προέδρου του Ε.Κ.Θ.,  Νίκου Γιαννόπουλου, ο οποίος υπήρξε πρωτεργάτης της διοργάνωσης  και της πετυχημένης  πραγματοποίησης της  καθιερωμένης πλέον  εορτής των ανέργων  τα 10  τελευταία  χρόνια της θητείας του ως Προέδρου του  Ε.Κ.Θ.

Οι ημέρες  που βιώνουμε όλοι μας είναι ιδιαίτερα δύσκολες και γίνονται  κατά τις ημέρες  των γιορτών που πλησιάζουν ακόμα δυσκολότερες, για τους ανέργους συναδέλφους μας, μια περίοδος που το πρόβλημα τους αποκτάει μεγαλύτερες διαστάσεις, ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν παιδιά ή αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, υγείας, στέγασης κ.ά.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συνεχίζει και φέτος μετά από την συμβολική βοήθεια και ανακούφιση που προσέφερε τις ημέρες των γιορτών σε μεγάλο αριθμό άνεργων συνανθρώπων μας  κατά τις  προηγούμενες χρονιές, μια προσπάθεια καταγραφής ανέργων  συναδέλφων μας-μέλη των Σωματείων που ανήκουν στη δύναμή μας- και που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα (απολυμένοι, μακροχρόνια άνεργοι, κλπ).

Χωρίς να υποκαθιστούμε τους φορείς της πολιτείας, που είναι καθ'υλη αρμόδιοι για την αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος της ανεργίας και των επιπτώσεων της στο κοινωνικό σύνολο, προγραμματίζουμε και φέτος παρόμοια εκδήλωση βραδιάς ανέργων. Η απόφασή μας να βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τους συνανθρώπους μας αυτούς και τις οικογένειές τους να περάσουν λίγο καλύτερα τις φετινές γιορτές. Πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε και να δώσουμε χαρά και ανακούφιση και φέτος στους ανθρώπους αυτούς και στις οικογένειές τους.

Η ανταπόκριση σας στην προσπάθεια αυτή θα είναι σημαντική για μας.
Απευθυνόμαστε και φέτος στα Σωματεία μέλη μας, που έμπρακτα έχουν αποδείξει την κοινωνική τους αλληλεγγύη  και ευαισθησία, όποτε έχουν καλεστεί από το Ε.Κ.Θ., να συμβάλλουν με την προσφορά χρηματικού ποσού σε μια κοινή προσπάθεια, ώστε να δούμε περισσότερους ανθρώπους να χαμογελούν και  να ανακουφιστούν  τις φετινές άγιες μέρες.
Πιστεύουμε ότι και φέτος η ανταπόκρισή σας θα είναι θετική και άμεση, στο μέτρο των δυνατοτήτων σας . Ο λογαριασμός που   τηρεί  το Ε.Κ.Θ. για τον παραπάνω σκοπό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι:

Λογαριασμός Ταμιευτηρίου ΕΤΕ 216/296064-80

Για οποιανδήποτε πληροφορία και περαιτέρω συνεννόηση παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Θ., Τσαραμπουλίδη Παναγιώτη  (2310-252-912 ή 6972278409), με τον κ. Παγώνη Παναγιώτη μέλος Διοίκησης του ΕΚΘ (6977349317) και το Λογιστήριο του Ε.Κ.Θ. (2310 252 937 τηλ. & fax)

                                                                    Με τιμή

                                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.