ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της δύναμης του Ε.Κ.Θ

 Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης απέκτησε την δική του ραδιοφωνική φωνή. Στα πλαίσια αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του FM 100,6 και την μετατροπή του από ραδιόφωνο λόγου και τέχνης σε ραδιοφωνικό βήμα των φορέων της πόλης, η φωνή των εργαζομένων της πόλης θα φιλοξενείται κάθε Παρασκευή στις 11:00 εώς 13:00. Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου είναι αξιέπαινη και μας φέρνει μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση που πιστεύουμε ότι θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Προσπαθώντας να σπάσει το κατεστημένο της ενημέρωσης, όπως προβάλετε ως επί το πλείστον από τα ΜΜΕ, το εργατικό κίνημα μέσα από την πρώτη αυτή προσπάθεια έχει στόχο να αναδείξει την καθημερινότητα του κόσμου της εργασίας και τα προβλήματα στους χώρους δουλειάς. Είναι μια προσπάθεια εξωστρέφειας, που το ΕΚΘ σας καλεί να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε, πιστεύοντας ότι αυτή θα είναι η αρχή ενός εναλλακτικού τρόπου ενημέρωσης των πολιτών που θα μας φέρει όλους πιο κοντά προωθώντας την αλληλεγγύη και την συνεργασία.

Η φωνή του ΕΚΘ στα ερτζιανά είναι η φωνή του κάθε εργαζόμενου, του κάθε σωματείου, του κάθε χώρου. Για τον λόγο αυτό σας κάνουμε γνωστό ότι μπορείτε να προβάλετε τις θέσεις σας και να δημοσιοποιήσετε τα προβλήματα του χώρου εργασίας σας μέσα από την συχνότητα των 100,6 στα FM. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους συναδέλφους Μαλαματά Άρη 6979119150, Μαριόγλου Κωνσταντίνο 6932425122 και Γουργούρη Φανή 6979339991 και στα τηλέφωνα του ΕΚΘ.

  
                       Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Θ

Ο Πρόεδρος                                            Η Αν. Γραμματέας

Π. Τσαραμπουλίδης                                  Δ. Χαραλαμπίδου