ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ  Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του ΕΚΘ –  Διήμερο δράσεων ΓΣΕΕ- ΕΚΘ στη Θεσσαλονίκη

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του ΕΚΘ – Διήμερο δράσεων ΓΣΕΕ- ΕΚΘ στη Θεσσαλονίκη

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

 

Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του ΕΚΘ

Διήμερο δράσεων ΓΣΕΕ- ΕΚΘ στη Θεσσαλονίκη

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Η ΓΣΕΕ παρουσία του προέδρου της, Γιάννη Παναγόπουλου και η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν διήμερο δράσεων και ενημέρωσης για τα αιτήματα της Γενικής Απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την 17η Απριλίου 2024 στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στις 18:00 στην αίθουσα του ΕΚΘ, “Αβραάμ Μπεναρόγια” θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Σύσκεψη Συνδικαλιστικών Στελεχών. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Η ακρίβεια είναι στο Θεό και οι μισθοί στα τάρταρα! Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του κόσμου της μισθωτής εργασίας διεκδικούμε πραγματικές αυξήσεις και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τώρα!

Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί!

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των διήμερων δράσεων έχει ως εξής:

 

  • Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στην πλατεία Αριστοτέλους από τις 09:00 έως τις 15:00 κλιμάκια της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ θα διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια με τα αιτήματα της απεργίας της 17ης Απριλίου στους πολίτες.
  • Την ίδια ημέρα, στις 16:00 ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος θα συναντηθεί με την διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ στις εγκαταστάσεις του οργανισμού.
  • Επίσης, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Σύσκεψη Συνδικαλιστικών Στελεχών στην αίθουσα του ΕΚΘ, “Αβραάμ Μπεναρόγια”.
  • Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στην πλατεία Αριστοτέλους από τις 09:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση.
  • Στις 11:00 ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης και στελέχη των διοικήσεων θα παραχωρήσουν στον 7ο Όροφο του ΕΚΘ συνέντευξη τύπου με θέμα την Απεργιακή Κινητοποίηση, την ακρίβεια και την σκληρή καθημερινότητα με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία.

Για τη Διοίκηση του ΕΚΘ

Ο πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας

Χάρης Κυπριανίδης                  Δημήτρης Μπρούσας