ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του Ε.Κ.Θ. – Ενημέρωση- Ανακοίνωση: Νέα σύνθεση Διοίκησης για την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, παράρτημα Θεσσαλονίκης

Συνεδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, παράρτημα Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει τις αλλαγές στη σύνθεση της διοίκησης της και συνεχίζει τις δράσεις της και τη συμβολή της στους πολίτες της πόλης για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των εργαζόμενων καταναλωτών.

Η σύνθεση της νέας διοίκησης αποτελείται από:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Παγώνης

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σύραλης

Γεν. Γραμματέας: Δήμητρα Βουγιούκα

Ταμίας: Ιωάννης Μαραμπετζής

Μέλος: Σταύρος Ναθαναήλ

 

Η Τοπική Επιτροπή πιστή στις αρχές που διέπουν τις δραστηριότητες της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας είναι παρούσα στην καθημερινότητα μέσα από:

Συμμετοχή- Ενημέρωση- Επιλογή – Παρέμβαση

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης πάνω στην απασχόληση και το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και των  νέων, είναι δραματικές. Η Τοπική Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Ένωσης Εργαζομένων

Καταναλωτών Ελλάδας έχεις ως βασικό στόχο την προστασία των καταναλωτών μέσα από:

  • Το τμήμα που λειτουργεί στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης για την υποβολή ερωτημάτων, αποριών και καταναλωτικών καταγγελιών – παραπόνων.
  • Παρέχει νομικές συμβουλές σχετικές με τραπεζικά χρέη, υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη, υπερχρεωμένων νοικοκυριών, ζητήματα προστασίας περιουσίας, ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ρύθμιση δανείων ΟΕΚ, κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών κλπ.
  • Διενεργεί καμπάνια ενημέρωσης για διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας.
  • Πραγματοποιεί παρεμβάσεις και προτάσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Η Τοπική Επιτροπή στεγάζεται στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 32, 1ος όροφος, τ.κ.54631.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

τηλεφωνικά: 2310 252939 & 2310 252921

Παναγιώτης Παγώνης (6977349317)

Δήμητρα Βουγιούκα (6932912430)

και ηλεκτρονικά στο email: katanalotes_thess@ekth.gr

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Θ.                                  Ο Αν. Γραμματέας

Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης                          Αναστάσιος Αραμπατζής