ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, 10:30

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
    Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1η Μάη, στην πλατεία Αριστοτέλους (παραλία) .

    Η Πρωτομαγιά, ημέρα μνήμης και τιμής για τους εργαζόμενους, βρίσκει σήμερα όλους τους Έλληνες αντιμέτωπους με προκλήσεις και προβλήματα που είναι τεράστια. Οι καταστροφικές πολιτικές συνεχίζονται δίνοντας τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία.

    Το ΕΚΘ απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο και καλεί όλους τους εργαζόμενους να τιμήσουν την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, με τη συμμετοχή τους στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η ΜΑΗ 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 στην πλατεία Αριστοτέλους (παραλία).

                        Για τις καταθέσεις στεφανιών την Πρωτομαγιά

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
    Όπως κάθε χρόνο το Ε.Κ.Θ. και τα Συνδικάτα τιμούν τη μνήμη των νεκρών της εργατικής τάξης, όλων των επώνυμων και ανώνυμων που έδωσαν τη ζωή τους για τα δίκαια της τάξης μας.
    Την 1η Μάη, μετά τη συγκέντρωση, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφανίων στο Μνημείο του Εργάτη (στο πάρκο μπροστά στο Ε.Κ.Θ.). Οι διοικήσεις των Σωματείων που θέλουν να καταθέσουν στεφάνι να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Γραμματέα του Τομέα Οργανωτικού του Ε.Κ.Θ. σ/φο Δημήτρη Σιαμπάνη (τηλ: 2310 252932, 2310 252920) ή με τη Γραμματεία του Ε.Κ.Θ. (2310 252935, 2310 252937).
   
                                                        Για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ

                                      Ο Πρόεδρος               Ο Αν.Γραμματέας

                                Π. Τσαραμπουλίδης            Α. Αραμπατζής