Θέμα: Εκδηλώσεις των Συνδικάτων ενόψει εγκαινίων ΔΕΘ,
Αγωνιστικό Συλλαλητήριο στις 6/9 ώρα 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
    Στο πλαίσιο των αγωνιστικών εκδηλώσεων των Συνδικάτων στα εγκαίνια της ΔΕΘ, οι διοικήσεις της ΓΣΕΕ και του Ε.Κ.Θ. προετοιμάζουν τις παρακάτω αγωνιστικές δράσεις και σας καλούν να πάρετε μαζικά μέρος:
1.    Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ. (Αριστοτέλους 32) θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ, προκειμένου να καταγράψουμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα των εργαζομένων της κάθε περιοχής.
2.    Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο "IMPERIAL" (Αντιγονιδών 13) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου. Επίσης θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ περιληπτικά, η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία.
3.    Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 το προεδρείο της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Ε.Κ.Θ. θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν αλλά και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.
4.    Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικό συλλαλητήριο και πορεία των Συνδικάτων για να δηλώσουμε την αντίθεση μας στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στις απολύσεις, στις διαθεσιμότητες, στην κινητικότητα- απολύσεις, στην ανεργία, στα νέα χαράτσια μέσα από το φορολογικό, στις επιστρατεύσεις, στη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και την υποβάθμιση της ζωής μας. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Όλοι στο Συλλαλητήριο Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014, 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου


 

                                                   Για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ

                                      Ο Πρόεδρος               Ο Αν.Γραμματέας

                                Π. Τσαραμπουλίδης            Α. Αραμπατζής