Θέμα: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην Coca Cola Θεσσαλονίκης

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην Coca Cola Θεσσαλονίκης, που από την 1η Οκτωβρίου του 2013 δίνουν τη δική τους μάχη ζητώντας να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και να ακυρωθούν οι απολύσεις.

Η επιχείρηση της Coca Cola Τρία Έψιλον που ξεκίνησε από την Ελλάδα και επεκτάθηκε με τεράστια κερδοφορία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, χωρίς κανένα αίσθημα εταιρικής ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και με μοναδικό στόχο την περαιτέρω αύξηση της κερδοφορίας της, έχει προχωρήσει σε κλείσιμο τοπικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα και διακοπή δραστηριοτήτων οδηγώντας στην ανεργία και την οικονομική ανέχεια εκατοντάδες εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.
Σ' αυτή την τακτική οι πολίτες δίνουν το δικό τους μήνυμα καθώς περισσότεροι από 28.000 είναι εκείνοι που έχουν υπογράψει διαδικτυακά μέχρι σήμερα την υποστήριξη τους στους απεργούς και δεν σταματούν λεπτό καθώς η συγκέντρωση υπογραφών συνεχίζεται στη σελίδα   elastithesitous.gr (ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ) .
Ο αγώνας των απεργών είναι παραδειγματικός και όλοι μαζί πρέπει να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας. Αυτούς τους εργαζόμενους που σε λίγες ημέρες συμπληρώνουν ένα χρόνο κινητοποιήσεων δεν πρέπει να τους αφήσουμε  μόνους!
Το ΕΚΘ εκφράζοντας τη βούληση όλων των απεργών δίνει στη δημοσιότητα τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Σωματείου των απεργών μέσα από τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε και οικονομικά  τον αγώνα τους (σε όλους θα αποσταλεί απόδειξη του Σωματείου):
 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΒΑΝ:         GR2201608750000000084799149
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ:          GR9201102110000021148008697

                                                    Για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ

                                      Ο Πρόεδρος                    Ο Γ.Γραμματέας

                                Π. Τσαραμπουλίδης                Λ. Στολτίδης