ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ – Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του Ε.Κ.Θ.-  ΚΑΛΕΣΜΑ   – 17 Νοέμβρη- Μέρα Μνήμης, Τιμής και Αγώνα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με σεβασμό στη μνήμη των πεσόντων και αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από φοιτητικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης και καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος:

  • Στην κατάθεση στεφάνων από τη Διοίκηση του ΕΚΘ και τις Διοικήσεις των Σωματείων, των Συνδικαλιστικών παρατάξεων και των φορέων της πόλης που θα πραγματοποιηθεί, Παρασκευή 17 Νοέμβρη,  ώρα 12:00 στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής.
  • Στη συγκέντρωση και πορεία, την ίδια ημέρα και ώρα 17:00 στην Πολυτεχνική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που η εργασιακή και κοινωνική ισοπέδωση συνεχίζεται από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές, το μήνυμα των φοιτητών του 1973 για τα ύψιστα ιδανικά παραμένει ζωντανό. Το "Πολυτεχνείο" ζει και μας εμπνέει. Έπειτα από 44 χρόνια, τα αιτήματα των αγωνιζομένων για "Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία – Δημοκρατία" είναι επίκαιρα και διεκδικούμενα. Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, νέες και συνταξιούχοι συνεχίζουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις για την προστασία της αξιοπρέπειας, ζητώντας πίσω τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις.

  • Τα Σωματεία που επιθυμούν να παραγγείλουν στεφάνι, να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ΕΚΘ (2310.252935 & 2310.252920).

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Θ.                                  Ο Αν. Γραμματέας

Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης                          Αναστάσιος Αραμπατζής