Εγκύκλιος Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του Ε.Κ.Θ με θέμα: " 24ωρη Γενική Απεργία 3/12/2015 – συγκέντρωση στις 10:30 Μπροστά στο Ε.Κ.Θ."

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και σας καλεί να δώσετε δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

Απεργούμε, Διαδηλώνουμε και Απαιτούμε να μπει ένα τέλος στην ίδια, αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική που συνεχίζεται με την ψήφιση του προϋπολογισμού, που φέρνει νέα φοροεπιδρομή, δραματικές περικοπές,  ισοπέδωση του ασφαλιστικού και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Μετά από πέντε χρόνια μνημονίων και σφοδρής λιτότητας, το τρίτο μνημόνιο ήρθε να εξαντλήσει τα όρια των αντοχών και ανοχών της κοινωνίας και των εργαζομένων. Η εμμονή στη "φιλοσοφία" της λιτότητας και της εξαθλίωσης συνεχίζεται την ώρα που επιχειρείται και προωθείται το γκρέμισμα του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης. Σ’ όλα αυτά εμείς απαντάμε με αγώνες και τους φωνάζουμε:

 

"Φτάνει πια! Μέχρι εδώ! Δεν πάει άλλο! Δεν αντέχουμε άλλο!"

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ –  10:30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΚΘ

 

Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.

Ο Πρόεδρος                             Ο Αν. Γραμματέας

Π. Τσαραμπουλίδης                 Α. Αραμπατζής