ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της δύναμης του Ε.Κ.Θ

Θέμα : «24ωρη Γενική Απεργία  ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
 ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011»

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

Τα συνδικάτα δίνουν την δική τους απάντηση με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις  απαντώντας στα άδικα και αντιλαϊκά  μέτρα της νέας κυβέρνησης, η οποία εάν και άλλαξε συνεχίζει τις αντεργατικές πολιτικές των εφεδρειών του ενιαίου μισθολογίου καταργώντας κατακτήσεις και δικαιώματα χρόνων, τις περικοπές των ασφαλιστικών δικαιωμάτων καθώς και την επιβάρυνση των εργαζομένων με νέα φορολογικά βάρη που καταστρέφουν τις ζωές μας.
 Αντιδρούμε στα  νέα σκληρά μέτρα λιτότητας και περικοπής των κοινωνικών παροχών που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012, κατ’ απαίτηση του μνημονίου.
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σας καλεί να συμμετέχετε καθολικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και στην Απεργιακή Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί μπροστά στο Ε.Κ.Θ.
την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου   2011

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στο
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ των ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

Όσο συνεχίζεται αυτή η αδιέξοδη και καταστροφική  πολιτική θα συνεχίζουμε και εμείς τον αγώνα μας με στόχο την αλλαγή της, η οποία το μόνο που καταφέρνει είναι να εντείνει την ύφεση, να αυξάνει δραματικά την ανεργία, το χρέος, τα ελλείμματα, τις κοινωνικές ανισότητες και τη φτώχεια.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η Διοίκηση του ΕΚΘ