24ώρη απεργία Τετάρτη 9 Απριλίου
Απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
    Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Απριλίου και σας καλεί να δώσετε δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.
    Η Κυβέρνηση σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της ψηφίζοντας πολυνομοσχέδια που δίνουν τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα.
    Οι προκλήσεις και τα προβλήματα στους εργασιακούς χώρους της Θεσσαλονίκης -ΕΛΒΟ, Λιμάνι, ΕΥΑΘ, ΑΓΝΟ, Coca Cola, Μετρό, ΑΠΘ, Βοήθεια στο Σπίτι και άλλες πολλές επιχειρήσεις- γίνονται μεγαλύτερα την ώρα που οι αντεργατικές μνημονιακές διατάξεις οδηγούν στο στραγγαλισμό των συλλογικών εργατικών δικαιωμάτων και εγγυήσεων.
    Η απάντηση μας στον αυταρχισμό και τη φτωχοποίηση που μας επιβάλλουν είναι η ενότητα όλων των εργαζομένων, η συστράτευση και ο κοινός αγώνας. Οι αγώνες δίνονται κάθε μέρα μέσα από όλους τους εργασιακούς χώρους. Συνεχίζουμε τη μαζική διαδικτυακή διαμαρτυρία και υπογράφουμε το ψήφισμα υπέρ των αγώνων των εργαζομένων στην Coca Cola μέσα από τη σελίδα www.elastithesitous.gr.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 10:30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.
       

                                                                                                                 

 

                                        Για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ   
                                 Ο Πρόεδρος                  Ο Αν.Γραμματέας                     

 

                            Π. Τσαραμουλίδης               Α. Αραμπατζής