Εκδηλώσεις των Συνδικάτων ενόψει εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ, Αγωνιστικό Συλλαλητήριο στις 10/9/2016 ώρα 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με νέα, σκληρά και επώδυνα μέτρα που θα δώσουν τη χαριστική βολή στα εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει και θα εντείνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση και την ανεργία. Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι, συνεχίζουμε τον αγώνα μας απαιτώντας να μπει ένα τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής όλων των εργαζομένων της δύναμης του, στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2016, στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

Στο πλαίσιο των αγωνιστικών δράσεων εν όψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:

1. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ. θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ.

2. Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00., στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αβραάμ Μπεναρόγια" του Ε.Κ.Θ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: "Νέα μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, την απεργία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση – Η απάντηση του κόσμου της εργασίας". Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα τοποθετηθούν έγκριτοι νομικοί και συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

3. Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "IMPERIAL" (Αντιγονιδών 13) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

4. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση, η πορεία και το εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο.

 

 

Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για να βάλουμε τέλος

στις αυταπάτες

στα πειράματα

στην ανεργία​ 

   στη φτωχοποίηση

 

Σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες δίνουμε αγωνιστικό και δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο.

Σάββατο 10/09/2016- Άγαλμα Βενιζέλου -18:00

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

 

 

Για τη  Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.

 

             Ο Πρόεδρος                                                 Ο Αν. Γραμματέας

 

Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης                           Αναστάσιος Αραμπατζής