ΕΚΘ: Απαράδεκτη προσφυγή της διοίκησης του ΟΑΣΘ κατά της απεργίας της ΓΣΕΕ

ΕΚΘ: Απαράδεκτη προσφυγή της διοίκησης του ΟΑΣΘ κατά της απεργίας της ΓΣΕΕ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης  καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντεργατική απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης να προσφύγει , με τις ευχές του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,  κατά της ΓΣΕΕ, κατά της αυριανής 24ωρης Γενικής Απεργίας της Συνομοσπονδίας και της συμμετοχής σε αυτήν των εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Θ,  ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Καλούμε δημοσίως την Κυβέρνηση και την Διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ. αντί να επιδίδονται σε νομικά σκαρφίσματα ακύρωσης της δυνατότητας αντίδρασης των εργαζομένων, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να αντιληφθούν επιτέλους, ότι τους εργαζόμενους όχι μόνο δεν τους τρομάζουν τέτοιου είδους τακτικές, αντίθετα τους συσπειρώνουν στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ο κόσμος της εργασίας είναι αντιμέτωπος με πολλά και σοβαρά προβλήματα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν Οργανισμό ακόμη και αν οι αγωγές γίνονται με Κυβερνητικές ευχές ή προτροπές.

Καλούμε όλο τον λαό της πόλης να συμμετέχει στην συγκέντρωση που οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 10:30π.μ.μπροστά στο Ε.Κ.Θ., για να δώσουμε όλοι μαζί μια ηχηρή απάντηση στην Κυβέρνηση και τις μεθοδεύσεις της.

 

         Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.