ΕΚΘ για το κατέβασμα πανό από το ΠΑΜΕ για τη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς   Τετάρτη 1 Μάη στις 10,30 μπροστά στο ΕΚΘ

Την ώρα που οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται να τιμήσουν την ημέρα της Πρωτομαγιάς και το ΕΚΘ γνωστοποιεί με πανό και αφίσες τη συγκέντρωση μνήμης, τιμής και αγώνων στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ, μέλη του ΠΑΜΕ, με καταδρομικές επιθέσεις τα κατεβάζουν από κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε μια ακόμα ένδειξη "επανάστασης" απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο επιθυμούν να διαλύσουν, χρησιμοποιώντας βία και τραμπουκισμούς.

Η ανάρτηση πανό και αφισών αποτελεί κομμάτι τις ιστορίας του εργατικού κινήματος της Θεσσαλονίκης που ετοιμάζεται να τιμήσει τα 83χρόνια από το Μάη του ’36 και τους αιματοκυλισμένους αγώνες των εργαζομένων. Η ελευθερία έκφρασης και η ελεύθερη δράση των συνδικαλιστικών οργανώσεων είναι δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και δε χαρίζονται στους αυτόκλητες "σωτήρες" του ΠΑΜΕ, οι οποίοι κατά τα άλλα συμμετέχουν στη διοίκηση του ΕΚΘ αλλά με κάθε τρόπο εμποδίζουν και υπονομεύουν τη λειτουργία του.

Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων, των ανέργων και των νέων της πόλης στην Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ είναι η απάντηση στα κελεύσματα της "ανθρωποφαγίας".

 

Όλες και Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 1 Μάη στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ

 

Με τα Συνδικάτα για Δημοκρατία και Κοινωνική Προκοπή!

 

Έξω η Βία από τα Συνδικάτα

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.