Συναδέλφισες, Συνάδελφοι
        Η κυβέρνηση παρά τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 7/2/2012 επιμένει να νομοθετεί ακόμα πιο επαχθή μέτρα κατά των εργαζομένων.
       Τα εγκληματικά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την Τρόικα, αποτελούν τη χαριστική βολή και επιφέρουν τον εργασιακό θάνατο των Ελλήνων. Η βαρβαρότητα κατά των εργαζομένων δεν έχει τέλος, με τα πιο ανελέητα και αδιανόητα μέτρα να βρίσκονται προ των πυλών.
       Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να πάρουν μαζικά μέρος στη νέα 48ωρη Γενική Απεργία και να δώσουν δυναμικό παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις, αρχίζοντας από αύριο,  Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:30 π.μ., μπροστά στο Ε.Κ.Θ, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:30 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Θ και στο συλλαλητήριο, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 μ.μ στην πλατεία Αριστοτέλους.
      Δηλώνουμε πως: «Δε θα επιτρέψουμε την ανατροπή και κατάργηση χρόνιων κατακτήσεων όπως η ΣΣΕ, τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.   
      Λέμε Όχι στα βάρβαρα και αναποτελεσματικά νέα μέτρα  σε βάρος των εργαζομένων και του λαού, χωρίς μάλιστα να υπάρχει καμιά προοπτική εξόδου από την κρίση και τη χρεοκοπία, την ώρα, που η κυβέρνηση αντί να χτυπήσει τις γενεσιουργές αιτίες του προβλήματος, στοχοποιεί και στέλνει και πάλι στους εργαζόμενους τον λογαριασμό.
                                     Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο!
      Από την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα όργανα για νέες κινητοποιήσεις.
ΟΛΟΙ στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις Παρασκευή και Σάββατο 10:30 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Θ και στο συλλαλητήριο, την Κυριακή στις 17:00 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους.
          
                                 Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Θ

                     Ο Πρόεδρος                    Η Αν. Γραμματέας      
                    Π. Τσαραμπουλίδης             Δ. Χαραλαμπίδου