Το ΕΚΘ κοντά στους άνεργους και τους εργαζόμενους

    

     Την καθιερωμένη «Βραδιά των ανέργων» πραγματοποίησε παραμονές Πρωτοχρονιάς η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να συμβάλλει συμβολικά να περάσουν κάπως καλύτερα τις γιορτινές αυτές μέρες οικογενειακά μακροχρόνια ανέργων.
     Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση του ΕΚΘ αντάλλαξε ευχές με τις οικογένειες των ανέργων ευχόμενη η νέα χρονιά να τους βρει με σταθερή και πλήρη δουλειά και μοίρασε σε 150 οικογένειες μακροχρόνια ανέργων που είχαν υποδείξει τα Σωματεία του, δωροεπιταγές και τρόφιμα και ποτά.
     Η εκδήλωση αυτή που έχει καθιερωθεί ως θεσμός δεν έχει ως στόχο να λύσει το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που φέτος με πρόσχημα και την οικονομική κρίση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Απλά αποβλέπει στο να ευαισθητοποιήσει και άλλους φορείς για ανάλογες εκδηλώσεις αλληλεγγύης που θα προσφέρουν λίγη χαρά σε ανθρώπους που τόσο την έχουν ανάγκη.
     Τα χρήματα και τα είδη που το ΕΚΘ διέθεσε στους ανέργους συγκεντρώθηκαν από προσφορές των Σωματείων της δύναμης του ΕΚΘ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των εργαζομένων, αλλά και επιχειρήσεων και πολυκαταστημάτων  της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία στο κάλεσμα της διοίκησης του ΕΚΘ.

     Κοντά στους εργαζόμενους

που είχαν βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, βρέθηκαν μέλη του Προεδρείου και της διοίκησης του ΕΚΘ για να ανταλλάξουν ευχές και να κόψουν την παραδοσιακή βασιλόπιτα.
     Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς επισκέφθηκαν το εργοστάσιο «ΤΙΤΑΝ» και τα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ σε Σταυρούπολη και Φοίνικα και σε μια ζεστή συναδελφική ατμόσφαιρα έκοψαν βασιλόπιτες και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

                                      

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ