Το ΕΚΘ στηρίζει την κινητοποίηση των επιστημονικών φορέων της πόλης, διαδηλώνει μαζί με την ΕΔΟΘ στο Συλλαλητήριο του Σαββάτου και καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

 

Το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο πλήττει ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνία και οδηγεί σε αδιέξοδο χιλιάδες εργαζόμενους. Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μαζί με όλους τους εργαζόμενους της πόλης, δημιουργούν ένα κοινό μέτωπο αντίδρασης απέναντι σ’ αυτό το απαράδεκτο και μη ηθικά βιώσιμο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό.

Το Ε.Κ.Θ. απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους της δύναμης του, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους νέους της Θεσσαλονίκης, να συμμετέχουν σ’ αυτό το μέτωπο κοινής αντίδρασης και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους, στους  επιστημονικούς φορείς και τη διαμαρτυρία που πραγματοποιούν αύριο, Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 12μ.μ. στο Λευκό Πύργο.

Ενώνουμε τις φωνές διαμαρτυρίας, ενόψει του συλλαλητηρίου που διοργανώνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 12μ.μ. στην πλατεία Αγίας Σοφίας η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ).

Βγαίνουμε στους δρόμους και διαδηλώνουμε για το φορομπηχτικό νόμο που το ονόμασαν "ασφαλιστικό νομοσχέδιο" και το οποίο καταστρέφει κοινωνία και οικονομία. Συμμετέχουμε στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση του Ε.Κ.Θ. Διαδηλώνουμε την αντίθεση μας απέναντι στη "λαίλαπα" του ασφαλιστικού και των γενικότερων μνημονιακών δεσμεύσεων.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.