ΕΚΘ:  Στηρίζουμε τους εργαζόμενους της Cosco

ΕΚΘ: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους της Cosco

 Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους της COSCO, στηρίζει τον αγώνα τους και καταδικάζει τις κατασταλτικές και τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος τους.

Τις τελευταίες ώρες γινόμαστε μάρτυρες ακόμα μια φορά της παράνομης, αντεργατικής τακτικής των μεγαλοεργοδοτών, αυτή τη φορά της COSCO που με την ανοχή της κυβέρνηση και ρόλο κλειδί των αστυνομικών δυνάμεων, περικύκλωσαν το λιμάνι με ΜΑΤ και ΟΥΚ και δίνουν εντολή στους εργαζόμενους να σταματήσουν την απεργία που πραγματοποιούν, καταπατώντας το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα τους να διεκδικούν ασφαλείς συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και τα τελεσίγραφα. Μακριά τα χέρια σας από παρόμοιες τακτικές τύπου ΚΑΒΑΛΑ Oil, ΛΑΡΚΟ και ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Οι εργαζόμενοι όλοι μαζί,  δεν εκφοβιζόμαστε, δεν λυγίζουμε, αλλά συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματα μας. Είμαστε όλοι δίπλα στους συναδέλφους της Cosco και λέμε: Φτάνει πια!

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.

 

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ