Επίσκεψη της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ενημερωθεί σε κλειστή σύσκεψη, για την εργασιακή κατάσταση της πόλης και τα επιμέρους προβλήματα των εργαζομένων από διάφορους εργασιακούς χώρους.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης, υποδεχόμενος την κ. Γεννηματά, μίλησε για την επίσκεψη της στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως «είναι η μοναδική πολιτική αρχηγός που επισκέπτεται το Εργατικό Κέντρο τα τελευταία χρόνια. Κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός δεν έχει επισκεφθεί το «σπίτι» των εργαζομένων, εδώ όπου οι εργαζόμενοι θέτουν τα προβλήματά τους, γεγονός που δίνει μήνυμα στους εργαζόμενους».

Η σύσκεψη των εκπροσώπων των εργαζομένων με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα, όπου τέθηκαν τα σημαντικά εργασιακά προβλήματα της Θεσσαλονίκης, τα επιμέρους προβλήματα σε χώρους εργασίας, αλλά και η επόμενη δύσκολη περίοδος που προδιαγράφεται για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, με την αύξηση της ανεργίας, τις βίαιες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, την υλοποίηση του εργασιακού νομοσχεδίου και με τα μέτρα κατά της πανδημίας να εντείνουν το πρόβλημα και να βαθαίνουν την εργασιακή κρίση.