Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,
        Παρά τις θυσίες των εργαζόμενων κυβέρνηση και Τρόικα επιμένουν στην αδιέξοδη, αντεργατική, αντικοινωνική πολιτική που οδηγεί το λαό στην καταστροφή και συζητούν νέα μέτρα λιτότητας για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης.
        Αντί η κυβέρνηση να χτυπήσει τις γενεσιουργές αιτίες του προβλήματος, τη φοροδιαφυγή, την εισφοροδιαφυγή την παραοικονομία, το λαθρεμπόριο και την ακρίβεια, κατ’ εντολή της Τρόικα στοχοποιεί και πάλι τους εργαζόμενους. Το πρόβλημα της χώρας είναι το παραγωγικό μοντέλο και η ανάπτυξη και όχι το μισθολογικό κόστος.
        Η συζήτηση για τη περικοπή του κατώτατου, του 13ου και 14ου μισθού είναι μόνο το πρόσχημα. Αυτό που πραγματικά επιθυμεί η Τρόικα είναι η κατάργηση του εργατικού δικαίου, το κόψιμο του μισθού στον ιδιωτικό τομέα 20 εως 30%, με στόχο την πλήρη εξόντωση των εργαζομένων. 
                    Οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλο, φτάνει πια!  
        Δεν αποδεχόμαστε τους εκβιασμούς και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην αυριανή 24ωρη απεργία και συγκέντρωση, στις 10:30 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Θ.
       Όλοι μαζί μπορούμε να ακυρώσουμε αυτές τις αναποτελεσματικές και αδιέξοδες πολιτικές που ούτε τη χώρα, ούτε την κοινωνία θα σώσουν».  
        Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν Γενική ΑΠΕΡΓΙΑ στον Ιδιωτικό, στις ΔΕΚΟ, στον Ευρύτερο και τον Δημόσιο Τομέα. 
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σας καλεί να συμμετέχετε καθολικά στην Απεργία και στην Απεργιακή Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί μπροστά στο Ε.Κ.Θ.  
                                 
                                 ΟΛΟΙ στην Απεργιακή Συγκέντρωση
                                μπροστά στο Ε.Κ.Θ στις 10.30 το πρωί
                    
                  
                                     Για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Θ

                               Ο Πρόεδρος                 Η Αν.Γραμματέας
                               Π. Τσαραμπουλίδης           Δ. Χαραλαμπίδου