Το ΕΚΘ δίπλα στον αγώνα των συνταξιούχων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα που δίνουν οι συνταξιούχοι και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας,  προκειμένου να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματα για την επιστροφή των αναδρομικών τους, αλλά και των περικοπών των κύριων και επικουρικών συντάξεων που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Ήρθε η ώρα για τη δικαίωση των συνταξιούχων που επωμίστηκαν στις πλάτες τους ένα φορτίο που δεν τους αναλογούσε. Όλοι μαζί, δίπλα τους, στη "μάχη των μαχών" της δικαίωσης και της επιστροφής των συντάξεων στην κανονικότητα.

 

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Το ΕΚΘ δίπλα στον αγώνα των συνταξιούχων | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.