Ε.Κ.Θ: «Σας Ευχαριστούμε»

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης αναγνωρίζοντας τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε νιώθει την ανάγκη να εκφράσει το δικό του μεγάλο «Ευχαριστώ» στους γιατρούς, νοσηλευτές, διακομιστές, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων, των ιδιωτικών ιατρείων, των φαρμακείων και βοηθών τους, αλλά και όλων των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, στα Μέσα Μεταφοράς και σε όλους τους υπαλλήλους που βρίσκονται στις θέσεις εργασίας τους, εξασφαλίζοντας την ομαλότητα και την ιδιότυπη κανονικότητα που ζούμε όλοι μας το τελευταίο διάστημα.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο σε εκείνους που παραμερίζουν τον δικό τους πιθανό φόβο και την ανασφάλεια και βάζουν μπροστά το γενικό καλό και την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Το πραγματικό χειροκρότημα το δίνουμε σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους με την υπεύθυνη στάση μας. Μένουμε σπίτι, περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας, ακολουθούμε τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγειάς, με στόχο να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του COVID-19.

 

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ε.Κ.Θ: «Σας Ευχαριστούμε» | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.