"Επετειακή Ημερίδα 100 Χρόνια Ε.Κ.Θ. 1917-2017"

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του Ε.Κ.Θ.

 

"Επετειακή Ημερίδα

100 Χρόνια Ε.Κ.Θ."

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην επετειακή ημερίδα με θέμα

"100 Χρόνια Ε.Κ.Θ.  1917-2017"

που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ.Θ. Αβραάμ Μπεναρόγια.

Ανήμερα του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Ε.Κ.Θ., διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, καθηγητές και διδάκτορες (Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Μαρία Καβάλα, Άρις Καζάκος, Αντώνης Λιάκος, Χρίστος Μάης, Σπύρος Μαρκέτος, Κώστας Παλούκης, Σάββας Ρομπόλης, Κώστας Φουντανόπουλος) θα ξεδιπλώσουν πτυχές της ιστορικής, κοινωνικής και εργατο-συνδικαλιστικής ιστορίας του εργατικού κινήματος της Θεσσαλονίκης και θα αναδείξουν την πορεία αυτού του θεσμού που συνδέεται με την ίδια την ιστορία της πόλης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης το Ε.Κ.Θ θα τιμήσει τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, πρώην Πρόεδρο του Ε.Κ.Θ., για την προσφορά του στο εργατικό κίνημα.

Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Θ.                            Ο Αν Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης                          Αναστάσιος Αραμπατζής

Κατηγορία: 
"Επετειακή Ημερίδα 100 Χρόνια Ε.Κ.Θ. 1917-2017" | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.