Ολοκλήρωση εκδήλωσης για τα 83 χρόνια από το Μάη του 1936

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 83 χρόνια από το Μάη του 1936. Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, τα Σωματεία της Δύναμης του και οι παρατάξεις κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο του Εργάτη μπροστά στο κτίριο του Ε.Κ.Θ. και απότισαν φόρο τιμής στους νεκρούς εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στις τραγικές εκείνες ημέρες του τριημέρου 9/10/11 Μαΐου του 1936, που συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη με τις απεργίες των καπνεργατών και στη συνέχεια του συνόλου των εργαζομένων της πόλης. Στην εκδήλωση παρέστησαν αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης καθώς και μέλη της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων "Η Συσπείρωση". 

Tα γεγονότα του Μάη του '36 αποτέλεσαν ιστορικά γεγονότα που γράφτηκαν με αίμα, στις σελίδες της ιστορίας των εργατικών αγώνων, αλλά και στην ιστορία της πόλης της Θεσσαλονίκης. Αυτή την αιματοβαμμένη και περήφανη σελίδα της εργατικής μας ιστορία τιμούμε και ανακαλούμε στη μνήμη μας.

 

Τιμή και Δόξα στους νεκρούς αγωνιστές της εργατικής τάξης!

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

 

Ολοκλήρωση εκδήλωσης για τα 83 χρόνια από το Μάη του 1936 | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.