Συνάντηση Προέδρου ΕΚΘ με τον υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών τομέα Μακεδονίας- Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χάρης Κυπριανίδης στο Διοικητήριο.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΘ ενημέρωσε τον υπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στα εργασιακά ζητήματα της πόλης, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, εστιάζοντας σε συγκεκριμένους χώρους εργασίας στο νομό της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κυπριανίδης αναφέρθηκε στη μεγάλη "πληγή" της ανεργίας, στα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον COVID-19, αλλά και τις εργασιακές επιπτώσεις της πανδημίας.

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ

Συνάντηση Προέδρου ΕΚΘ με τον υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.