Συνάντηση του Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χ. Κυπριανίδη με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρη Κυπριανίδη είχε σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου μίλησαν για την αναγκαιότητα συνεργασιών και κοινών πρωτοβουλιών ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική συγκυρία με το νέο τοπίο που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, ενώ συζήτησαν και για την εξέλιξη και τον προγραμματισμό έργων υποδομής, μέσα από τα οποία δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε σχετικά:
«Αποτελεί εθνική αλλά και δική μας προτεραιότητα η ενίσχυση των εργαζομένων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη. Παρακολουθούμε όλοι τις εξελίξεις στην παραγωγή, στην εργασία αλλά και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά εργασίας. Οφείλουμε όλοι, ο καθένας από τη θεσμική του θέση, να φροντίσουμε, ώστε οι όποιες αλλαγές να μη γίνουν σε βάρος των εργαζομένων και να βρούμε το νέο σημείο ισορροπίας».

Ο Χάρης Κυπριανίδης επεσήμανε ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο βρίσκεται δίπλα στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, προσβλέποντας ότι η πόλη θα καταστεί πιο ελκυστική για τους πολίτες και τους φορείς της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, «Τοπική Αυτοδιοίκηση και φορείς δεν θα πρέπει να είμαστε ξεχωριστές φωνές, αλλά μία δυνατή».

Συνάντηση του Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χ. Κυπριανίδη με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.