ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Με τη διαδικασία του "κατεπείγοντος" ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας  αλλά και τα αντεργατικά και αντικοινωνικά προαπαιτούμενα, την ώρα που η κοινωνία δίνει καθημερινά τη μάχη για την επιβίωση.

Καταλύοντας κάθε δημοκρατική έννοια, το νομοσχέδιο με τα επαχθέστερα μέτρα του τρίτου μνημονίου έρχεται να βάλει σε κίνδυνο την πρώτη κατοικία χιλιάδων πολιτών, ακόμα και εκείνων των αδύναμων νοικοκυριών και μεταξύ άλλων να σκληρύνει τους όρους ρύθμισης των 100 δόσεων.

Παράλληλα, πριν στεγνώσει το μελάνι για τις προωθούμενες ασφαλιστικές αλλαγές που γίνονται χωρίς την ύπαρξη κοινωνικού διαλόγου, έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας νέα σενάρια για μειώσεις μισθών που φαίνεται να ζητάει το ΔΝΤ.

Η κατάθεση του προϋπολογισμού και η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, δοκιμάζει για ακόμη μια φορά, τον ελληνικό λαό με την επιβολή σκληρών πακέτων λιτότητας και καταστροφικών πολιτικών που τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν εξαθλιώσει την κοινωνία.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η νέα εκλεγμένη διοίκηση του, μαζί με τους εργαζομένους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες της πόλης, θα αγωνιστούν ενάντια στα νέα μνημονιακά μέτρα και τις αυταρχικές αποφάσεις που απαξιώνουν τον κοινωνικό διάλογο.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται!

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.