Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις συλλήψεις εργαζομένων, του Γενικού Γραμματέα του Ε.Κ.Θ. Λεωνίδα Στολτίδη και μελών του Συνδικάτου Επισιτισμού, την ώρα που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από το εργοστάσιο "ΖΟΥΡΑ" στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, η διοίκηση του οποίου  πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε απολύσεις συναδέλφων και παράλληλα αφήνει επί μήνες απλήρωτους τους εναπομείναντες εργαζόμενους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας.

Η σύλληψη και δίωξη των εργαζομένων αποτελεί "χτύπημα" στους συνδικαλιστικούς αγώνες, στις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνουμε.

Η κυβέρνηση που διατυμπάνιζε τα φιλεργατικά της αισθήματα, δείχνει το αληθινό της πρόσωπο "χτυπώντας" μέσα από τις πολιτικές της, απολυμένους και απλήρωτους εργαζόμενους. 

Ζητάμε να αφεθούν ΤΩΡΑ ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες εργαζόμενοι και να διωχθούν εκείνοι που αφαιρούν τα αυτονόητα δικαιώματα των εργαζομένων που είναι η εργασία και η αμοιβή.

Να μη σκεφτούν να τα βάλουν με αγωνιστές συναδέλφους που βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων και δίνουν μάχες στους εργασιακούς χώρους, γιατί θα μας βρουν όλους αντιμέτωπους.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.