Πέμπτη 8/12/2016- Συγκέντρωση μπροστά στο Ε.Κ.Θ. – 11:00

Την ώρα που τα εργασιακά βρίσκονται στο στόχαστρο επικείμενων και επώδυνων αλλαγών, δίνοντας τη χαριστική βολή στους εργαζόμενους, ο προϋπολογισμός του 2017 απαιτεί νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο βρίσκεται προ των πυλών, το ασφαλιστικό έχει μπει στο "κάδρο" μιας νέας συμφωνίας και η φορολαίλαπα συνεχίζεται, η δική μας θέση επιβάλει την αντίδραση μας, συντονισμένα και μαζικά.

          Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και τα βάρη που ήδη σηκώνουμε στις πλάτες μας δυσβάσταχτα. Για πολλοστή φορά είμαστε αντιμέτωποι με νέες και παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της Κυβέρνησης, που εθελοτυφλώντας στις ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας, στοχεύουν πια ευθέως στην καρδιά της εργατικής προστασίας.

          Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, στην 24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:00 το πρωί μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

 

Να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος!

*ΟΧΙ στις Μνημονιακές πολιτικές

*Προστασία των δικαιωμάτων μας

*Σταθερή & πλήρης εργασία για όλους

 

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.