Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ε.Κ.Θ. – Συλλαλητήριο ΔΕΘ 9/9/2017

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2017 στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

Στο πλαίσιο των αγωνιστικών δράσεων ενόψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:

1. Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ. θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ.

2. Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:30.π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αβραάμ Μπεναρόγια" του Ε.Κ.Θ. θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από τη ΓΣΕΕ. Στην Εκδήλωση θα πάρουν μέρος συνδικαλιστικά στελέχη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

3. Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 το προεδρείο της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας,  προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους θέματα που τους αφορούν αλλά και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

4. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.

Αγωνιζόμαστε για την προστασία της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των επόμενων γενεών σε μια κοινωνία με:

  • Σταθερή και Πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα, Υγεία & Ασφάλεια
  • Δίκαιο και Βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, Συντάξεις, Παροχές
  • Ελεύθερη Συνδικαλιστική Δράση – Σεβασμό στους Δημοκρατικούς Θεσμούς

 

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

Η  Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.