Η διοίκηση του Ε.Κ.Θ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της εταιρίας γαλακτοζαχαροπλαστεία Χατζής, οι οποίοι από τα μέσα Δεκέμβρη βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας παλεύοντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να επανέλθουν στις θέσεις εργασίας τους την ώρα, που οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση.
     Η εταιρία γαλακτοζαχαροπλαστεία ΧΑΤΖΗΣ Α.Ε. διατηρεί 3 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και μια μονάδα παραγωγής στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Εδώ και 2 χρόνια εκμεταλλευόμενη την κρίση και την ανεργία αρνείται να πληρώσει τους εργαζομένους, με αποτέλεσμα σήμερα, να τους οφείλει έως και 5 μισθούς, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.
     Και ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, ο εργοδότης αντί να πληρώσει τα δεδουλευμένα επιδιώκει την δίωξη των εργαζομένων και των μελών του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού καταθέτοντας μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα κτλ.
     Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ καταδικάζει την εργοδοτική αυθαιρεσία και τονίζει πως δεν θα επιτρέψει την τρομοκρατία απέναντι σε εκείνους που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για το μεροκάματο. Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους και ζητάμε να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις εναντίον τους, να αποσυρθούν τώρα τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον συνδικαλιστών και να προχωρήσει η εταιρία στην άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.
     
                                     Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ