Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Ε.Κ.Θ. για τους πλημμυροπαθείς

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Ε.Κ.Θ. για τους πλημμυροπαθείς

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της προς τους δοκιμαζόμενους από τις φονικές πλημμύρες πολίτες της Καρδίτσας, του Βόλου, της Λάρισας και των Τρικάλων δείχνει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλία μετρούν απώλειες και καταστροφές. Μετά από τόσες ημέρες από την κακοκαιρία Daniel που στο πέρασμά της δεν άφησε τίποτα όρθιο προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Έχουν την ανάγκη μας και χρειάζονται την έμπρακτη στήριξή μας. Ο λαός της Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές της πόλης, τα σωματεία της δύναμης του Ε.Κ.Θ. έχουν δείξει πολλές φορές το ανθρώπινο πρόσωπό τους. Αυτό θα κάνουμε ξανά» αναφέρει ο πρόεδρος της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χάρης Κυπριανίδης.

Το Ε.Κ.Θ. καλεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συνδράμουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), στην αίθουσα «Αβραάμ Μπεναρόγια» από την είσοδό της στην οδό Ολύμπου, Δευτέρα- Παρασκευή, από τις 10:00 το πρωί έως τις 08:00 το βράδυ.

 

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

-Ξηρά τροφή,

– Γάλα σε σκόνη ή συμπυκνωμένο,

– Κονσέρβες,

-Τυποποιημένες συσκευασίες νερών,

– Παιδικές τροφές,

– Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη και ενήλικες (πάνες, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα, χαρτί υγείας),

– Καθαριστικά,

– Ιατροφαρμακευτικό υλικό.

 

Η συγκέντρωση των ειδών ξεκινά άμεσα.

 

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.