Συνάντηση του Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χ. Κυπριανίδη με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρη Κυπριανίδη είχε σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου μίλησαν για την αναγκαιότητα συνεργασιών και κοινών πρωτοβουλιών ιδιαίτερα στην παρούσα χρονική συγκυρία με το νέο τοπίο που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, ενώ συζήτησαν και για την εξέλιξη και τον προγραμματισμό έργων υποδομής, μέσα από τα οποία δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε σχετικά:
«Αποτελεί εθνική αλλά και δική μας προτεραιότητα η ενίσχυση των εργαζομένων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη. Παρακολουθούμε όλοι τις εξελίξεις στην παραγωγή, στην εργασία αλλά και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά εργασίας. Οφείλουμε όλοι, ο καθένας από τη θεσμική του θέση, να φροντίσουμε, ώστε οι όποιες αλλαγές να μη γίνουν σε βάρος των εργαζομένων και να βρούμε το νέο σημείο ισορροπίας».

Ο Χάρης Κυπριανίδης επεσήμανε ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο βρίσκεται δίπλα στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, προσβλέποντας ότι η πόλη θα καταστεί πιο ελκυστική για τους πολίτες και τους φορείς της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, «Τοπική Αυτοδιοίκηση και φορείς δεν θα πρέπει να είμαστε ξεχωριστές φωνές, αλλά μία δυνατή».