Συνεχίζονται οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

 

Με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των συνδυασμών και εκείνες των συνέδρων συνεχίστηκαν οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σήμερα Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 στο ξενοδοχείο “Grand Hotel Palace”.

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών σήμερα μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός – Προϋπολογισμός Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής, η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής και η έγκριση αποφάσεων και ψηφισμάτων του 34ου Συνεδρίου Ε.Κ.Θ.

 

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα του 34ου Συνεδρίου του ΕΚΘ τα εξής ψηφίσματα:

 

  • Ψήφισμα για την πανελλαδική απεργία στις 6 Απριλίου 2022

 

  • Ψήφισμα για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

 

  • Ψήφισμα για τη δράση φασιστικών συμμοριών στη Θεσσαλονίκη

 

 

Οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου ολοκληρώνονται την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 με την ψηφοφορία για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του ΕΚΘ, στο ίδιο μέρος. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 8:00 και θα ολοκληρωθεί στις 20:00. Τα νέα όργανα του ΕΚΘ που θα αναδειχτούν είναι: Διοικητικό Συμβούλιο ΕΚΘ, Γενικό Συμβούλιο ΕΚΘ, Ελεγκτική Επιτροπή ΕΚΘ, εκλογή Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Ε. Επίσης θα ψηφιστεί ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.

 

Σημειώνεται,  πως κατά τη διάρκεια των εργασιών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους συναδέλφους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους σε εργατικό ατύχημα με το σώμα να φωνάζει “Αλησμόνητοι”.