Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας  με θέμα: "Συντονισμός για την Απεργία στις 8 Δεκεμβρίου 2016". Η παρουσία όλων απαραίτητη.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του Ε.Κ.Θ.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών των περιφερειών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα "Αβραάμ Μπεναρόγια" του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στις 17:30, με θέμα "Συντονισμός για την Απεργία στις 8 Δεκεμβρίου 2016".

Την ώρα που τα εργασιακά και το ασφαλιστικό βρίσκονται στο στόχαστρο επικείμενων και επώδυνων αλλαγών, δίνοντας τη χαριστική βολή στους εργαζόμενους, η φορολαίλαπα συνεχίζεται, ο προϋπολογισμός του 2017 απαιτεί νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο βρίσκεται προ των πυλών, η δική μας θέση επιβάλλει την αντίδραση μας, συντονισμένα και μαζικά. Γι’ αυτό και στη μεγάλη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Κ.Θ. με τα Εργατικά Κέντρα της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό της απεργίας στις 8 Δεκεμβρίου 2016, η παρουσία όλων σας κρίνεται επιβεβλημένη.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Θ.                                  Ο Αν. Γραμματέας

Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης                          Αναστάσιος Αραμπατζής