Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων Πρωταθλήματος 2023-2024

Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων Πρωταθλήματος 2023-2024

Παρουσία πλήθους κόσμου, εργαζομένων και εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2023-2024». Την εκδήλωση διοργάνωσε η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και ο Τομέας Αθλητισμού Ε.Κ.Θ., το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στις 19:00 στο «ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ».

Η εκδήλωση μεταξύ άλλων περιλάμβανε αγώνα καλαθοσφαίρισης, διαγωνισμό τριπόντων και δράσεις για τα παιδιά των εργαζομένων.

Πρωταθλήτρια ομάδα καλαθοσφαίρισης για την περίοδο 2023-2024 αναδείχτηκε η ομάδα ΠΣΕΕΠ – ΕΛΠΕ.

Πρόκειται για το 40ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Τομέας Αθλητισμού Ε.Κ.Θ. Το Πρωτάθλημα ξεκινά κάθε Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται τον Μάιο, με εβδομαδιαίους αγώνες σε όλα τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χάρης Κυπριανίδης ανέφερε πως η εκδήλωση «Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων» είναι ένας θεσμός του Ε.Κ.Θ. «Ο Τομέας Αθλητισμού του Ε.Κ.Θ. έχει αναπτύξει πλούσια δράση. Την ώρα που οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο είναι σημαντικό να υπάρχουν δράσεις που τους επιτρέπουν να ξεφεύγουν έστω και λίγο από τα άγχη της επιβίωσης και τη σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα. Δράσεις που αναπτύσσουν την ευγενή άμιλλα» κατέληξε ο κ. Κυπριανίδης.

Στην «Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης περιόδου 2023-2024» παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων στελέχη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θάνος Μπέγκας, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, Κούλα Γιαννακίδου, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, Κοσμάς Κοσμέτος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μάριος Καριοφύλλης, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Τ.Ο.Ε.) και υπεύθυνος Γραφείου Β. Ελλάδας, Άκης Μούτσης, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Ο.Τ.Ο.Ε., Παναγιώτης Αδαμόπουλος, ο υπεύθυνος οργάνωσης Τομέα Αθλητισμού Σάββας Μωυσίδης κ.ά.

Απονομές

 

Το έπαθλο στην πρωταθλήτρια ομάδα Καλαθοσφαίρισης για την περίοδο 2023-2024 ΠΣΕΕΠ-ΕΛΠΕ απένειμε ο πρόεδρος της Διοίκησης του ΕΚΘ, Χάρης Κυπριανίδης, ο οποίος επίσης δώρισε μπάλες του μπάσκετ στα παιδιά των εργαζομένων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Ο.Τ.Ο.Ε., Παναγιώτης Αδαμόπουλος τίμησε την ομάδα της Ο.Τ.Ο.Ε. για την άψογη παρουσία της. Τα «Κύπελλα Ήθους» στις ομάδες «ΕΚΕΤΑ» και «HB BODY» απένειμε ο περιφερειακός σύμβουλος Θάνος Μπέγκας. Στο νικητή του διαγωνισμού τριπόντων το έπαθλο απένειμε ο Κοσμάς Κοσμέτος.

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.