Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου περιόδου 2022-23

Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου περιόδου 2022-23

Παρουσία πλήθους κόσμου, εργαζομένων και εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η «Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου περιόδου 2022-2023». Την εκδήλωση διοργάνωσε η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και ο Τομέας Αθλητισμού Ε.Κ.Θ. το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 19:00 στο «ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ».

Η εκδήλωση μεταξύ άλλων περιλάμβανε αγώνα καλαθοσφαίρισης, διαγωνισμό τριπόντων και δράσεις για τα παιδιά των εργαζομένων.

Πρωταθλήτριες ομάδες καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου για την περίοδο 2022-2023 αναδείχτηκαν οι ομάδες ΠΣΕΕΠ-ΕΛΠΕ.

Πρόκειται για το 39ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Τομέας Αθλητισμού Ε.Κ.Θ. Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 12 ομάδες καλαθοσφαίρισης και 8 ομάδες ποδοσφαίρου. Το Πρωτάθλημα ξεκινά κάθε Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται τον Μάιο, με εβδομαδιαίους αγώνες σε όλα τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χάρης Κυπριανίδης ανέφερε πως η εκδήλωση «Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων» είναι ένας θεσμός του Ε.Κ.Θ. «Ο Τομέας Αθλητισμού του Ε.Κ.Θ. έχει αναπτύξει πλούσια δράση. Την ώρα που οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο είναι σημαντικό να υπάρχουν δράσεις που τους επιτρέπουν να ξεφεύγουν έστω και λίγο από τα άγχη της επιβίωσης και τη σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα. Δράσεις που αναπτύσσουν την ευγενή άμιλλα. Άλλωστε όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: νους υγιής εν σώματι υγιεί» κατέληξε ο κ. Κυπριανίδης.

Στην «Τελετή Λήξης – Απονομές Επάθλων των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου περιόδου 2022-2023» παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, o εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νίκος Τζόλλας, ο αντιδήμαρχος δήμου Δέλτα, Γιώργος Κυριακίδης, ο υπεύθυνος οργάνωσης Τομέα Αθλητισμού Σάββας Μωυσίδης κ.ά.

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.