Τελικός κυπέλλου ΕΚ.Θ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 ώρα 20.30 στο Εθνικό γυμναστήριο Μικρας διεξήχθη ο τελικός κυπέλλου εργαζομένων Θεσσαλονίκης, οι απονομές στις ομάδες που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου ΕΚΘ(πρωταθλήτρια καλαθοσφαίρισης Α κατ. ΣΕΘ, πρωταθλήτρια καλαθοσφαίρισης Β κατ. Πυροσβεστική, πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου ΣΕΘ).  Στον τελικό μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε η ομάδα των εκτελωνιστών  ΣΕΘ αυτής των δικηγόρων Νόμος BC με σκορ 71-59
. Πολυτιμότερος  παίχτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Νο 14  Βλάχος Α. από την ομάδα του ΣΕΘ και πήρε και το σχετικό έπαθλο. Κατά την τελετή λήξης ο υπεύθυνος οργάνωσης του τομέα αθλητισμού του EΚΘ Μωυσίδης Σάββας ευχαρίστησε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν καθώς επίσης και όλους τους εργαζόμενους αθλητές και τους υποσχέθηκε ακόμη καλύτερα και αρτιότερα  πρωταθληματα για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο πρόεδρος του ΕΚΘ κ. Τσαραμπουλίδης Παναγιώτης από την πλευρά του έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκομενους και αφού ευχαρίστησε τις ομάδες υποσχέθηκε ότι μετά την τακτοποίηση των οικονομικών του Κέντρου θα είναι σε θέση να βοηθήσει και οικονομικά για την καλύτερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων και ευχήθηκε υγεία και καλό  καλοκαίρι σε όλους τους συμμετέχοντες. Τις απονομές έκαναν ο υπεύθυνος οργάνωσης του τομέα Μωυσίδης Σάββας, ο Ταμίας του ΕΚΘ  Παγώνης Παναγιώτης και φυσικά ο πρόεδρος του ΕΚΘ κ. Τσαραμπουλίδης Παναγιώτης.