Θέμα: Διαδηλώνουμε μαζί με την ΕΔΟΘ στο Συλλαλητήριο του Σαββάτου  – Συμμετέχουμε δυναμικά στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο πλήττει ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας και οδηγεί σε αδιέξοδο χιλιάδες εργαζόμενους. Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μαζί με όλους τους εργαζόμενους της πόλης, δημιουργούμε ένα κοινό μέτωπο αντίδρασης απέναντι σ’ αυτό το απαράδεκτο και μη ηθικά βιώσιμο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό.

Το Ε.Κ.Θ. απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους της δύναμης του, προκειμένου να συμμετέχουμε όλοι μαζί  σ’ αυτό το μέτωπο κοινής αντίδρασης και να ενώσουμε τη φωνή διαμαρτυρίας μας, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 12μ.μ. στην πλατεία Αγίας Σοφίας, η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ).

Βγαίνουμε στους δρόμους και διαδηλώνουμε για το φορομπηχτικό νόμο που τον ονόμασαν "ασφαλιστικό νομοσχέδιο" και το οποίο καταστρέφει κοινωνία και οικονομία. Συμμετέχουμε καθολικά στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση του Ε.Κ.Θ. Διαδηλώνουμε την αντίθεση μας απέναντι στη "λαίλαπα" του ασφαλιστικού και των γενικότερων μνημονιακών δεσμεύσεων.

  • Δίνουμε ενωμένοι τη μάχη για την απόσυρση του άδικου και αντικοινωνικού ασφαλιστικού νομοσχεδίου. 
  • Διαδηλώνουμε την αντίθεση μας ενάντια στα σχέδια που εξοντώνουν τον κόσμο της εργασίας.

Για τη  Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.

Ο Πρόεδρος                              Ο Αν. Γραμματέας

Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης             Αναστάσιος Αραμπατζής