Ξεκίνησαν οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace», με σύνθημα «Με οδηγό την Ιστορία μας, Δημιουργούμε το μέλλον μας».

 

Μετά την εκλογή του προεδρείου του Συνεδρίου, μέσω ψηφοφορίας με ανάταση των καρτών συμμετοχής των συνέδρων νομιμοποιήθηκε το σώμα του συνεδρίου.

 

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των προσκεκλημένων του συνεδρίου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης. Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της ΓΣΕΕ ο Οργανωτικός Γραμματέας, Βαγγέλης Μουτάφης, ο πρόεδρος της ΕΔΟΘ, Ανδρέας Γιακουμής, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Επίσης, το συνέδριο χαιρέτισε ο Περιφερειακός Γραμματέας Εργατικού Κέντρου ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνεια, Πάμπος Ιωαννίδης.

 

Από τα πολιτικά κόμματα  χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους της ΝΔ η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και αρμόδια Τομεάρχης Τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου, εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Αντώνης Σαουλίδης, εκ μέρους του ΚΚΕ ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Δελής, εκ μέρους της Ελληνικής Λύσης, ο Τομεάρχης Πολιτισμού, Γιώργος Κομνηνός, εκ μέρους του ΜΕΡΑ25 το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ρένα Παπαδοπούλου.

 

Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των κομμάτων, της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σωματείων κ.α.

 

Οι εργασίες του 34ου Συνεδρίου θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή, 11 Μαρτίου από τις 10 το πρωί στον ίδιο χώρο (Grand Hotel) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 με την ψηφοφορία για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του ΕΚΘ.